fx-CG-serie

V4
Ik heb per ongeluk de pictogrammen van mijn invoegtoepassingen (Geometry, Picture Plot en Conversion) gewist. Hoe haal ik die terug op mijn rekenmachine?
A4
U kunt het beste tijdens het resetten van de rekenmachine de instellingsgegevens en/of het hoofdgeheugen resetten. Als u echter de invoegtoepassingen en de opslag reset, moet u naar de Worldwide Education-website van Casio gaan. Op deze website kunt u de software voor de invoegtoepassingen en de bijbehorende afbeeldingen downloaden, waarna u de invoegtoepassingen en pictogrammen weer op uw rekenmachine kunt installeren. Hiervoor moet u de rekenmachine via de bijgeleverde USB-kabel op de computer aansluiten.