Grafische wetenschappelijke rekenmachines

Algemeen

V1
Moet ik iets onthouden wanneer ik berekeningen uitvoer waarin trigonometrische functies of hoeken voorkomen?
V2
Waarom verschijnt er steeds een foutmelding wanneer ik probeer rekenkundige of trigonometrische berekeningen uit te voeren?
V3
Logaritme van een getal naar een willekeurig grondtal
V4
Moet ik iets onthouden wanneer ik BASE-N- en logische bewerkingen ga uitvoeren?
V5
Wanneer ik probeer van een trigonometrische functie zoals Y=sin(X) een grafiek te maken, wordt de grafiek als een rechte lijn op mijn rekenmachine weergegeven. Wat moet ik doen om een grafiek van een sinusgolf te maken?
V6
Wat is de bedoeling van het eActivity-pictogram in het menu van de grafische wetenschappelijke rekenmachine?
V7
Hoe werkt de [MENU]-toets?
V8
De rekenmachine geeft de resultaten als een breuk weer. Hoe kan ik dit wijzigen om het antwoord als een decimaal getal te laten weergeven?
V9
Moet ik iets onthouden wanneer ik een berekening uitvoer?
V10
Kan ik tijden berekenen met mijn rekenmachine?
V11
Waarom worden exponenten/machtsverheffingen niet goed berekend wanneer ik de toets [EXP] of [×10^x] gebruik?
V12
Kan op de grafische wetenschappelijke rekenmachine elk type expressie worden getekend?
V13
Wanneer ik radical -1 invoer, verschijnt er een fout.
V14
Kan ik de Grafische wetenschappelijke rekenmachine op mijn pc aansluiten?
V15
Kan ik de gegevens overdragen tussen twee Grafische wetenschappelijke rekenmachines?
V16
Kan ik het besturingssysteem van mijn Grafische wetenschappelijke rekenmachine updaten naar de nieuwste versie?
V17
Kan ik de Manager-software voor Grafische wetenschappelijke rekenmachines bijwerken naar de nieuwste versie?

fx-CG-serie

fx-CG50-serie, fx-CG10/20-serie

V1
Wat is het verschil tussen de fx-CG-serie en een conventionele grafische rekenmachine?
V2
Welk type afbeeldingsbestand kan worden gebruikt?
V3
Wordt de rekenmachine uit de fx-CG-serie geleverd met een USB-kabel voor aansluiting op een computer?
V4
Ik heb per ongeluk de pictogrammen van mijn invoegtoepassingen (Geometry, Picture Plot en Conversion) gewist. Hoe haal ik die terug op mijn rekenmachine?
V5
Wanneer ik een vergelijking in Conic Graphs selecteer, wordt de optie Modify weergegeven. Wat doet die optie?
V6
Hoe wijzig ik de standaardmenu-instellingen van de rekenmachine uit de fx-CG-serie? Bijvoorbeeld van de radialenmodus in de gradenmodus?
V7
Kan ik meerdere statistische grafieken tegelijk weergeven?
V8
Kan ik de kleur van de punten in een spreidingsplot veranderen?
V9
Hoe maak ik voorwaardelijk de cellen in de Spreadsheet-modus op?
V10
Kan ik met een rekenmachine uit de fx-CG-serie vergelijkingen vergemakkelijken, zoals 3a+5 + 4a -8 in 7a-3?
V11
Wanneer de fx-CG-serie is aangesloten op een computer, wordt die dan weergegeven als Mijn rekenmachine?
V12
De tabel die ik heb gemaakt, laat maar vijf coƶrdinatenparen zien. Hoe stel ik de tabel zo in dat er meer coƶrdinatenparen worden weergegeven?
V13
Ik gebruik momenteel fx-CG Manager PLUS Subscription voor fx-CG10/20/20CN. Kan ik na het installeren van fx-CG Manager PLUS Subscription voor fx-CG50 / GRAPH90+ E fx-CG Manager PLUS Subscription voor fx-CG10/20/20CN niet meer gebruiken?