V4
Moet ik iets onthouden wanneer ik BASE-N- en logische bewerkingen ga uitvoeren?
A4
Ja. Berekeningen kunnen behalve op decimale waarden ook op binaire, octale en hexadecimale waarden worden uitgevoerd.
Specificeer het basisnummer in de instelling "Mode" op het SETUP-scherm. Berekeningsresultaten worden altijd weergegeven volgens de huidige basisgetal instelling. Gebruik [F3 ] (DISP) om het grondtal om te zetten.

A, B, C, D, E, F gebruikt in hexadecimaal gebruik de alfabetische toetsen. In dit geval is het niet nodig om op de [ALPHA]-toets te drukken voordat u op de lettertoets drukt.