V2
Waarom verschijnt er steeds een foutmelding wanneer ik probeer rekenkundige of trigonometrische berekeningen uit te voeren?
A2
De foutmeldingen geven aan wat het probleem is. Zie de lijst met foutmeldingen in de gebruikershandleiding van uw rekenmachine voor meer informatie.
Druk op de toets <rechts> of <links> om de locatie van de fout weer te geven.

Er kunnen andere foutmeldingen worden weergegeven wanneer een berekening die u probeert uit te voeren, niet compatibel is met de huidige modus, hoekeenheid, weergave of andere instelling. Controleer in dat geval de instellingen van de rekenmachine en probeer het daarna opnieuw.