Tabellen jeg opprettet produserer bare fem koordinatpar. Hvordan stiller jeg den inn for å vise flere?
A4
Når du har tastet uttrykket inn i Table-modus, trykker du på (SET). Dette gjør at du kan se hvordan tabellen ser ut. Merk også at mens du viser tabellen, kan du taste inn dine egne uavhengige verdier, og kalkulatoren vil vise den tilsvarende avhengige verdien slik at du kan opprette tilpassede tabeller med et knappetrykk.