Q12
Jeg har lagt merke til endringsalternativet når jeg velger en ligning i Conic Graphs. Hva gjør det?
A12
Endringsalternativet gjør at du kan endre koeffisientene i ligningen. En måte å gjøre dette på er å bruke høyre og venstre pilknapp. Når du bruker de knappene, endres koeffisienten som er markert (i magenta og med en pil ved siden av), avhengig av trinnverdien. En annen måte å endre koeffisientverdiene på er å taste inn din egen verdi og trykke. Dette endrer den markerte koeffisienten uten hensyn til trinnverdien.