Jeg slettet tilføyelsesikonene mine ved et uhell (Geometry, Picture Plot og Conversion). Hvordan får jeg dem tilbake på kalkulatoren?
A1
Vi foreslår at du tilbakestiller oppsettdataene og/eller hovedminnet når du tilbakestiller kalkulatoren. Men hvis du skulle tilbakestille tilføyelsene og lagring, må du gå til Casios Worldwide Education-nettsted. Her kan du laste ned tilføyelsesprogramvaren og de individuelle bildene og bildeserien slik at du kan få dem tilbake på kalkulatoren. Du må koble kalkulatoren til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med kalkulatoren.