Q5
Når jeg prøver å tegne en graf av en trigonometrisk funksjon som Y=sin(X), vises grafen på kalkulatoren som en rett linje? Hva må jeg gjøre for å lage grafen til en sinuskurve?
A5
 Dette problemet oppstår når kalkulatorens vinkelmodus ikke er korrekt for de gjeldende inndata-/utdatainnstillingene for grafområdet. Du må endre x-min, x-max, y-min, y-max og andre innstillinger på kalkulatorens View Window til å samsvare med utdataområdet du ønsker.
Du kan utføre kalkulatoren for å starte innstillingene for View Window slik at de er kompatible med den valgte vinkelmodusen.