Er det noe jeg må huske når jeg utfører BASE-N og logiske operasjoner?
A3
Ja. I tillegg til desimalverdier kan utregninger utføres med binære, oktale og heksadesimale verdier.
Angi basenummeret i "Mode"-innstillingen på SETUP-skjermen. Beregningsresultater vises alltid i henhold til gjeldende grunnnummerinnstilling. Use [F3 ] (DISP) to convert the base number.

A, B, C, D, E, F brukt i heksadesimal bruk de alfabetiske tastene. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å trykke på [ALPHA]-tasten før du trykker på bokstavtasten.