Overzicht Verify

Verify bepaalt de authenticiteit van een ingevoerde gelijkheid of ongelijkheid.

Verify is beschikbaar in de volgende rekenmachineapps.

Calculate, Table, Equation

Opmerking

Het doel en vereiste procedure van een Verify-bewerking zijn afhankelijk van de rekenmachineapp waarin deze wordt gebruikt. Zie de hoofdstukken hieronder voor meer informatie.
Verify gebruiken met de Calculate-app
Verify gebruiken met de Table-app
Verify gebruiken met de Equation-app

Verify in- en uitschakelen

Om Verify te gebruiken, moet u dit eerst inschakelen door [Verify ON] te selecteren in het menu TOOLS van de rekenmachineapp.

Belangrijk!

Door Verify in- of uit te schakelen, wordt in de Calculate-app de gehele berekeningsgeschiedenis gewist.

Wanneer Verify is ingeschakeld, kan een rekenmachineapp enkel worden gebruikt voor Verify-bewerkingen. De app kan dan niet worden gebruikt voor normale berekeningen. Schakel Verify uit wanneer u deze functie niet gebruikt.

Opmerking

Verify is doorgaans uitgeschakeld na het opstarten van een rekenmachineapp. Indien u echter terugkeert naar het HOME-scherm vanuit een rekenmachineapp nadat u Verify had ingeschakeld en vervolgens dezelfde rekenmachineapp weer opstart voordat u een andere rekenmachineapp opstart, zal Verify nog steeds zijn ingeschakeld.

Verify inschakelen

1. Druk op , selecteer het pictogram van de rekenmachineapp die u wilt starten en druk op .

Selecteer een rekenmachineapp die Verify kan gebruiken.

2. Druk op om het menu TOOLS weer te geven.

Afhankelijk van het scherm dat een rekenmachineapp weergeeft, kan het zijn dat er geen menu verschijnt wanneer u op drukt.

3. Selecteer [Verify ON] en druk op .

U keert nu terug naar het scherm dat werd weergegeven voordat u op drukte. Er verschijnt ook een -indicator bovenaan het scherm om aan te geven dat Verify is ingeschakeld.

Verify uitschakelen

1. Druk op om het menu TOOLS weer te geven.

2. Selecteer [Verify OFF] en druk op .

U keert nu terug naar het scherm dat werd weergegeven voordat u op drukte en de -indicator bovenaan het scherm verdwijnt.

Opmerking

Verify wordt uitgeschakeld telkens wanneer u één van de volgende bewerkingen uitvoert.

- Op drukken

- Op (of ) drukken om terug te keren naar het HOME-scherm vanuit de huidige rekenmachineapp en vervolgens een andere rekenmachineapp starten

- – [Reset] > [Settings & Data] of – [Reset] > [Initialize All] uitvoeren