QR Code-functies gebruiken

Uw rekenmachine kan QR Code-symbolen weergeven die kunnen worden gelezen door een slim apparaat.

Belangrijk!

De bewerkingen in dit hoofdstuk gaan ervan uit dat een slim apparaat met een QR Code-lezer wordt gebruikt die meerdere QR Code-symbolen kan lezen en verbinding kan maken met het internet.

Een slim apparaat zal na het scannen van een QR Code die wordt weergegeven door deze rekenmachine verbinding maken met de CASIO-website.

Opmerking

QR Code verschijnt op de display wanneer u op (QR) drukt wanneer een van onderstaande schermen wordt weergegeven.

- HOME-scherm

- SETTINGS-menuscherm

- Foutschermen

- Berekeningsresultaatschermen in een van de rekenmachineapps

- Tabelschermen in een van de rekenmachineapps

- Spreadsheet-appscherm

- Bewerkingsscherm van de Algorithm-app

Ga voor meer informatie naar de website van CASIO (https://wes.casio.com).

Een QR Code weergeven

Voorbeeld: De QR Code voor een berekeningsresultaat weergeven in de Calculate-app van de rekenmachine en scannen met een slim apparaat

1. Voer een berekening uit in de Calculate-app.

2. Druk op (QR) om de QR Code weer te geven.

De getallen in de hoek rechts onderaan het scherm geven het nummer van de huidige QR Code en het totale aantal QR Code-symbolen aan. Druk op of om de volgende QR Code weer te geven.

Opmerking

Druk om terug te keren naar de vorige QR Code zoveel als nodig op of om vooruit te scrollen totdat deze verschijnt.

3. Scan de QR Code op de rekenmachinedisplay met een slim apparaat.

Raadpleeg de gebruikerdocumentatie van de QR Code-lezer die u gebruikt voor meer informatie over hoe u een QR Code scant.

In geval van problemen met het scannen van een QR Code

Gebruik en wanneer de QR Code wordt weergegeven om het weergavecontrast van de QR Code aan te passen. Het aanpassen van het contrast beïnvloedt enkel QR Code-weergaven.

Belangrijk!

U kunt problemen ondervinden bij het scannen van de QR Code-symbolen geproduceerd door deze rekenmachine, afhankelijk van het slimme apparaat en/of de QR Code-lezerapp die u gebruikt.

Wanneer de “QR Code”-instelling in het menu SETTINGS “Version 3” is, wordt het aantal rekenmachineapps dat QR Code-symbolen kan weergeven, beperkt. Als u een QR Code probeert weer te geven in een app die geen QR Code-weergave ondersteunt, verschijnt de melding “Not Supported (Version 3)”. De door deze instelling geproduceerde QR Code is echter eenvoudiger te scannen met een slim apparaat.

Meer informatie vindt u op de website van CASIO (https://wes.casio.com).