De batterij vervangen

Als onderstaand scherm verschijnt meteen nadat u de stroom inschakelde, wil dit zeggen dat de resterende batterijstroom laag is.

Een bijna lege batterij wordt ook aangegeven door een zwakke display, zelfs als het contrast wordt aangepast of als er geen tekens verschijnen meteen nadat u de rekenmachine aanzet.

Vervang de batterij met een nieuwe als dit gebeurt of het bovenstaande scherm verschijnt.

Belangrijk!

De inhoud van alle geheugens van de rekenmachine wordt gewist wanneer de batterij wordt verwijderd.

1. Druk op (OFF) om de rekenmachine uit te schakelen.

Bevestig het deksel aan de voorkant van de rekenmachine om er zeker van te zijn dat u de stroom niet per ongeluk inschakelt wanneer u de batterij vervangt.

2. Verwijder zoals aangegeven in de illustratie de batterijklep, verwijder de batterij en plaats een nieuwe batterij met de positieve (+) en negatieve (−) polen juist geplaatst.

3. Plaats de batterijklep opnieuw.

4. Druk op om de rekenmachine in te schakelen.

5. Start de rekenmachine op.

(1) Druk op , selecteer een rekenmachineapppictogram en druk vervolgens op .

(2) Druk op en selecteer vervolgens [Reset] > [Initialize All] > [Yes].

Sla bovenstaande stappen niet over!