Het menu CATALOG gebruiken

Druk op om het menu CATALOG weer te geven. Dit menu toont de categorieën commando’s, functies en symbolen volgens de rekenmachineapp die u momenteel gebruikt en de huidige status (weergegeven scherm of huidige instellingen) van de app.

Voorbeeld: Menu CATALOG van de Calculate-app

Opmerking

Zie “Geavanceerde berekeningen” voor informatie over hoe u commando’s, functies en symbolen invoert vanuit het menu CATALOG.

Raadpleeg de rekenmachineappbeschrijvingen in “Rekenmachineapps gebruiken” voor informatie over de rekenmachineappspecifieke commando’s, functies en symbolen.