Ler isto primeiro

Sobre este manual

CASIO Computer Co., Ltd. non asume ningunha responsabilidade por calquera dano especial, colateral, accidental ou como consecuencia de, que teña que ver con ou xurda da adquisición ou uso deste produto e dos elementos que o acompañan. Ademais, CASIO Computer Co., Ltd. non asume responsabilidade ante ningunha reclamación do tipo que sexa por calquera outra parte que xurda do uso deste produto e dos elementos que o acompañan.

O contido deste manual está suxeito a modificacións sen aviso previo.

As imaxes das pantallas e ilustracións (como os marcados de teclas) que aparecen neste manual son só a título informativo e poden variar dalgún xeito dos elementos reais que representan.

QR Code é unha marca rexistrada de DENSO WAVE INCORPORATED no Xapón e noutros países.

Os nomes de produtos e da empresa empregados no presente manual poden ser marcas rexistradas ou marcas comerciais dos seus respectivos propietarios.

Operacións de teclas

O seguinte exemplo amosa como están representadas as operacións de teclas neste manual.

Exemplo 1:

Deben premerse as teclas na secuencia indicada antes (esquerda a dereita).

Exemplo 2: (π)*

O anterior indica que debería premer e logo , o cal inserirá un símbolo π. Todas as operacións de entrada con múltiples teclas se indican como esta. Indícanse as marcas das tapas das teclas, seguidas do carácter ou comando de entrada entre parénteses.

* Consulte “Marcados de teclas” para máis información sobre os símbolos de teclas empregados neste exemplo.

Exemplo 3: , , , , ,

As teclas de cursor individuais indicadas por (1) están representadas como , , , .

As teclas de desprazamento de páxina individuais indicadas en (2) están representadas como , .

Operacións do menú

Algunhas operacións deste manual usan unha forma simplificada de operacións do menú, como se indica nos seguintes exemplos.

Exemplo 1

– [Outros] > [π]

ou

Prema e, deseguido, seleccione [Outros] > [π].

Operación real 1

1. Prema .

2. Use e para seleccionar [Outros] e, deseguido, prema .

3. Use e para seleccionar [π] e, deseguido, prema .

Exemplo 2

– Calcular

ou

Prema , seleccione a icona da aplicación Calcular e, deseguido, prema .

Operación real 2

1. Prema .

2. Use as teclas do cursor (, , , ) para seleccionar a icona da aplicación Calcular e, deseguido, prema .

Tecla e tecla

A tecla e a tecla realizan a mesma operación. Neste manual, úsase para seleccionar ou aplicar un axuste, mentres que se usa para executar un cálculo. Porén, teña en conta que non hai diferenza en premer ou para operacións onde aparece ou .

Exemplos

Se non se indica que use unha aplicación de calculadora específica ou para configurar axustes particulares para unha operación de exemplo, asúmense os seguintes axustes e aplicación.

Aplicación da calculadora: Calcular

Axustes: axustes da calculadora predeterminados iniciais

Para información sobre restaurar a calculadora aos seus valores predeterminados iniciais, consulte “Iniciar a calculadora”.