Historial de cálculo e reprodución

Historial de cálculo

Un e/ou na parte superior da pantalla indica máis contido de historial de cálculo por enriba e/ou por debaixo. Pode desprazarse polo contido do historial de cálculo con e .

O Historial de cálculo só pode usarse na aplicación Calcular.

Exemplo

2 + 2 = 4

• 22

3 + 3 = 6

• 33

• (Desprázase cara a atrás).

Nota

Todos os datos do historial de cálculo bórranse cando preme ou , cando cambia a configuración de Entrada/Saída ou cando realiza a operación de Reinicio (“Axustes & Datos” ou “Iniciar Todo”).

Reprodución

Co resultado de cálculo na pantalla, pode premer , ou para editar a expresión que usou para o cálculo previo.

Exemplo

4 × 3 + 2 = 14

• 432

4 × 3 - 7 = 5

• (Continuación)  7

Nota

Se aparece (esquerdo) ou (dereito) nalgún extremo ou en ambos dunha liña de resultado de cálculo, pode usar e para mover a liña a esquerda e dereita. Se pasa isto, prema ou primeiro e logo use e para editar a expresión.