Laskimet

fx-82MS (2. painos / S-V.P.A.M.)

Käyttäjän opas

Käyttöehdot

PDF-tiedostoja voi lukea Adobe Reader -ohjelmiston avulla.

Tärkeää!
Tätä sivua ei ehkä voi lukea tai se voi näkyä väärin selaimesta, käyttöjärjestelmän versiosta ja asetuksista riippuen.
Tässä tapauksessa kokeile jotain muuta selainta (kuten Chromea tai Firefoxia).
Suosittelemme, että lataat tällä sivustolla saatavana olevat PDF-tiedostot tarkasteltaviksi omaan tietokoneeseesi.

[ Tiedoston sisällön tarkasteleminen ]
1. Siirrä hiiren osoitin haluamasi PDF-tiedoston linkin kohdalle.
2. Jos käytössäsi on Windows-käyttöjärjestelmä, paina hiiren kakkospainiketta.
   Jos käytössäsi on Macintosh-käyttöjärjestelmä, pidä hiiren painiketta painettuna.
3. Lataa tiedosto tietokoneeseen valitsemalla avautuvasta valikosta Tallenna nimellä (Save as).
4. Nyt voit avata tiedoston ja tarkastella sen sisältöä.