Aktivointi (Tietokoneohjelmat)

Q1
Mitä eroa on ClassPad Manager for ClassPad II -sarjan ja ClassPad Manager Subscription for ClassPad II -sarjan välillä?
A1
ClassPad II (fx-CP400) -tuotteille on kaksi eri ohjelmistoa käyttöjärjestelmäversion mukaan.

ClassPad Manager ClassPad II -sarjalle:
  Tämä ohjelmisto toimitetaan käyttöjärjestelmäversion 1.00 mukana CD-ROM-levyllä.

ClassPad Manager Subscription ClassPad II -sarjalle:

Tämä ohjelmisto toimitetaan käyttöjärjestelmäversion 2.00.3001 ja sitä uudempien versioiden mukana, ja sen voi aktivoida.
  Lisenssin vahvistaminen vaatii License Code -koodin hankkimista. Koodi on annettava osoitettuun kohtaan.
  Lisätietoja saat tästä.