Lista över kompatibla smarttelefoner (EQB-600/700, SHB-100/200)

3. 2017

CASIO WATCH+ finns kostnadsfritt här:
ANDROID-PROGRAM PÅ Google play       Ladda ner från App Store
* Android och Google Play är varumärken som tillhör Google Inc.
* Apple och Apple-loggan är varumärken som tillhör Apple Inc. och registrerade i USA och andra länder. App Store är ett varumärke som tillhör Apple Inc.

OS-version

Vi rekommenderar att du använder CASIO WATCH+ med följande operativsystem.
Vi garanterar inte att enheten fungerar som den ska med operativsystem som inte anges nedan.
Även om ett operativsystem har bekräftats vara kompatibelt kan programvaruuppdateringar eller visningsspecifikationer förhindra enhetens visning och/eller funktion.
CASIO WATCH+ kan inte användas på Android-telefoner med specialfunktioner med piltangenter.
⋅ iOS 10 eller senare.
⋅ Android 6.0 eller senare.

* endast smarttelefon med Bluetooth.

Kompatibla telefoner

Klicka här för att se arkivet över kompatibla telefoner.