CASIO ClassPad

F1
Hur avslutar jag en månadsprenumeration?  (för iOS)
S1
Så här avslutar du en prenumeration.
iOS

iPhone, iPad:
1. Tryck på Inställningar > iTunes Store och App Store.
2. Tryck på ditt Apple-ID högst upp på skärmen.
3. Tryck på Visa Apple-ID.
4. Tryck på Prenumerationer > Hantera.
5. Tryck på CASIO ClassPad.
6. Tryck på Avsluta prenumeration om du vill avsluta prenumerationen. Om du avslutar prenumerationen kommer den att upphöra när den aktuella debiteringsperioden löper ut.

På en dator:
1. Öppna iTunes.
2. Klicka på Konto > Visa mitt konto på menyraden högst upp på skärmen eller högst upp i iTunes-fönstret.
3. Gå till avsnittet Inställningar.
4. Klicka på Hantera till höger om Prenumerationer.
5. Klicka på Avsluta prenumeration om du vill avsluta prenumerationen. Om du avslutar prenumerationen kommer den att upphöra när den aktuella debiteringsperioden löper ut.
6. Klicka på Redigera till höger om det är innehållet i prenumerationen som du vill hantera.