CASIO ClassPad

F3
Vad är CASIO ClassPad?
S3
ClassPad är en miniräknarapp från CASIO med en mängd avancerade funktioner för matematikstudier. Den kan utföra komplicerade beräkningar och rita grafer. Dessutom har den ett datoriserat algebrasystem för beräkningar och problemlösning. Den har ett användargränssnitt i samma stil som den handhållna ClassPad, ett verktyg som används i klassrum över hela världen.

Du måste teckna en prenumeration om du vill använda alla funktioner i ClassPad.
Här finns mer information (endast på engelska).