Aktivering

F3
Vad är skillnaden mellan fx-CG Manager PLUS och fx-CG Manager PLUS Subscription?
S3
Det finns tre programvaror för fx-CG-serien, beroende på OS-version.

fx-CG Manager PLUS:
  Den här programvaran medföljer OSVer2.00 på en CD-ROM.

fx-CG Manager PLUS Subscription [fx-CG10 / 20 / 20CN] för Windows:
fx-CG Manager PLUS Subscription [fx-CG10 / 20] för Mac OS:
  Den här programvaran medföljer OSVer2.02 eller senare och stöder aktivering.
  För att verifiera en licens måste du hämta en License Code och ange den där du uppmanas att göra det.
  Se webbsidan för mer information

fx-CG Manager PLUS Subscription [fx-CG50 / fx-CG50AU / GRAPH90+ E]:
  Denna programvara stöder aktivering.
  För att verifiera en licens måste du hämta en License Code och ange den där du uppmanas att göra det.
  Se webbsidan för mer information

Hur användbar var den här informationen?

SKICKA