Aktivering

F8
Kan jag utföra aktiveringen på en dator som inte har åtkomst till Internet?
S8
Den här programvaran tillhandahåller en metod där en dator som är ansluten till Internet kan användas för aktivering, så att en annan dator som inte är ansluten till Internet kan använda programvaran.
Mer information finns i "Aktivera på en dator (Dator A) som inte är ansluten till Internet" under "Aktivera utan Internet" i aktiveringshandboken.