Aktivering

F7
Varför visas felmeddelandet "Aktivering via Internet kunde inte genomföras."?
S7
Det här meddelandet visas när det inte går att ansluta till onlineservern av någon anledning.

Åtgärd som krävs:
・Om du har åtkomst till Internet (det går att ansluta till http://edu.casio.com/)
     Utför aktiveringen enligt instruktionerna i programdialogrutorna.

・Om du inte har åtkomst till Internet
     Utför aktiveringen enligt "Aktivera på en dator (Dator A) som inte är ansluten till Internet" under "Aktivera utan Internet" i aktiveringshandboken.