Hur ändrar jag valutakurs?
S6
När du trycker på [M/EX] växlar du mellan konverteringsläge och minnesläge. I konverteringsläget visas "EXCH" på displayen. C1, C2 och C3 är tre olika valutakurser. C1 är ditt lands valuta och är därför alltid inställt på 1. C2 och C3 är valutor för två andra länder, vilka du kan ändra. Om du till exempel vill ställa in en växelkursen 1 dollar till 0,95 euro gör du så här (med C1 för amerikanska dollar och C2 för euro):
1. Tryck på [AC]
2. Tryck ned [SET/%] i ungefär två sekunder tills "SET" visas
3. Tryck på [C2] för att välja valuta 2
4. Ange växelkursen (0.95) och lagra den i minnet genom att trycka på [SET/%]
Du kan kontrollera den inställda kursen genom att trycka på [AC] och sedan på [C2].