Klockor

Klockmanuals Arkiv

CASIO framework picture placeholder

Använd denna sida för att laddan ner en kopia av Casio klockmanualer i PDF Format.

För att ladda ner en PDF fil, ange de fyr-siffriga (eller tre-siffriga) urverksnumret som är angivet på baksidan av ditt ur.

Villkor

Dokument i dokumentformat (PDF) kan läsas in med Adobe Reader-programmet.

Viktigt!
Sidan kanske visas fel eller inte kan läsas in beroende på vilken webbläsare eller vilket operativsystem du använder samt inställningar.
Försök igen med en annan webbläsare (Chrome, Firefox etc.)
Vi rekommenderar att du hämtar stora PDF-filer som är tillgängliga från den här sidan och visar dem offline.

[ Visa innehållet i en fil ]
1. Ställ muspekaren över länken till den PDF-fil du vill ha.
2. Om du kör Windows högerklickar du med musen.
    Om du använder en Macintosh håller du ned musknappen.
3. På menyn som visas väjer du [Spara som] för att hämta filen till din dator.
4. Öppna den hämtade filen för att visa dess innehåll.