Liste over kompatible smarttelefoner (MRG-B1000, MRG-G2000)

9. 2017

System

MR-G Connected er tilgjengelig gratis her:
ANDROID APP ON Google play       Download on the App Store
* Android og Google Play er varemerker som tilhører Google Inc.
* Apple og Apple-logoen er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land. App Store er et tjenestemerke som tilhører Apple Inc.

Operativsystemversjon

Vi anbefaler å bruke MR-G Connected på følgende operativsystemer.
Det kan ikke garanteres at det fungerer på et operativsystem som ikke står i listen nedenfor.
Selv om et operativsystem er bekreftet å være kompatibelt, kan det hende at programvareoppdateringer eller visningsspesifikasjoner hindrer riktig visning og/eller funksjon.
MR-G Connected kan ikke brukes på Android-telefoner med piltaster.

⋅ iOS 10 eller nyere.
⋅ Android 6.0 eller nyere.

* Kun smarttelefon med installert Bluetooth.