Informasjon for bruk av G-SHOCK Connected App

Jun. 2017

FLIGHT LOG-funksjonen til denne smarttelefonappen bruker smarttelefonens GPS-funksjon og registrerer posisjonen. Det kan hende at bruk av enkelte GPS-funksjoner reguleres av lovbestemmelser, avhengig av land og region. Når du bruker appen i utlandet, på reiser osv., må du derfor alltid sørge for å overholde gjeldende lover og regler i det landet og den regionen der du bruker appen.

Når det gjelder den nåværende versjonen av denne smarttelefonappen, kan FLIGHT LOG-funksjonene ikke brukes i Kina.