Utskriftskalkulator

ADD-modusutregning

Q1
Hva er ADD-modusutregning? Hva er forskjellen mellom ADD2+-modusen og ADD2x-modusen?

Utregning

Q1
Hvordan legger jeg inn kvadrat, 3. potens og 4. potens av et gitt tall?
Q2
Hvordan stiller jeg tid og dato på DR-T120/DR-T220

Konstantutregninger

Q1
Hva er konstantutregning?

Feilmelding

Q1
Hva gjør jeg hvis et E-symbol vises på skjermen under operasjonen, og det ikke går bort selv når jeg trykker på [CA]-tasten?
Q2
Når jeg har plusset sammen noen tall, vises en E eller P på skjermen. Hva gjør jeg?

ITEM-modus

Q1
Hva er forskjellen på ITEM+-modus og ITEM +/--modus i addisjon og subtraksjon?
Q2
Hvilke taster kan skrive ut oppføringssummen i ITEM-modus?

Tastefunksjon

Q1
Hva er [◇/#]-tasten, og hvordan bruker man den?

Minnebeskyttelse

Q1
Vil printeren miste minnet som er lagt inn, hvis strømkabelen kobles fra stikkontakten?

Prosentutregninger

Q1
Er det resultatet av alle typer prosentutregninger som blir lagt til det total minnet [*]?
Q2
Hvorfor får jeg feil svar når jeg gjør en prosentutregning? (HR-8 serien)

Skyvebryter

Q1
Hva brukes [F CUT 5/4]-bryteren eller [DEC] F, 0, 2-knappen til? (HR-8 serien)

Skriver

Q1
Hvorfor har jeg problemer med å skrive ut med den termiske utskriftskalkulatoren (DR-T120/DR-T220)?
Q2
Hvordan setter jeg papir i en kalkulator fra HR-8-serien?