Om funksjoner og ytelse

Q2
Hvordan bytter jeg batteri?
A2
• Gå til kjøpsstedet eller et autorisert CASIO-servicesenter for å bytte batteri.

• Batterier skal kun erstattes med den typen som er angitt i brukerveiledningen. Bruk av en annen batteritype kan føre til funksjonsfeil.

• Når du får batteriene byttet, må du også be om en kontroll av vannbestandigheten.

• Dekorative harpikskomponenter kan bli slitte, sprekke eller bøyes over tid ved vanlig bruk. Vær oppmerksom på at hvis det oppdages sprekker eller andre avvik som kan tyde på skade, på en klokke som leveres inn for skifte av batteri, får du klokken tilbake med en forklaring på avviket, uten at det anmodede vedlikeholdet utføres.