Om funksjoner og ytelse

Q4
Blir klokken påvirket av støt?
A4
• Klokken er utformet for å tåle støt den utsettes for under vanlig hverdagsbruk, og under lett aktivitet som ballspill, tennis osv. Hvis du mister klokken i bakken eller utsetter den for andre kraftige støt, kan det imidlertid føre til funksjonsfeil. Vær oppmerksom på at klokker som er utformet for å være støtsikre (G-SHOCK, Baby-G, G-ms), kan brukes når du bruker motorsag, under andre aktiviteter som innebærer sterk vibrasjon og under krevende sportsaktiviteter (motocross osv.)