Om funksjoner og ytelse

Q11
Blir klokken påvirket av høye temperaturer?
A11
• Du må aldri la klokken ligge på dashbordet i en bil, ved en ovn eller andre steder der den utsettes for svært høye temperaturer. Ikke legg klokken på steder der den utsettes for svært lave temperaturer. Ekstreme temperaturer kan føre til at klokken går raskere eller saktere, stopper eller får andre funksjonsfeil.

• Hvis du over lengre tid lar klokken ligge på et sted som er varmere enn +60 °C, kan det føre til problemer med LCD-skjermen. LCD-skjermen kan bli vanskelig å lese ved temperaturer under 0 °C og over +40 °C.