Om håndtering av en klokke

Q11
Er det noen forholdsregler man må ta når man håndterer metallkomponenter?
A11
・Hvis du ikke fjerner skitt fra metallkomponenter, kan det føre til rustdannelse, selv om komponentene er av rustfritt stål eller pletterte. Hvis metallkomponenter blir utsatt for svette eller vann, må de tørkes grundig med en myk, absorberende klut, og deretter må klokken legges på et godt ventilert sted for å tørke.

・Bruk en myk tannbørste eller lignende redskap til å skrubbe metallet med en svak blanding av vann og et mildt, nøytralt rengjøringsmiddel, eller med såpevann. Deretter må du skylle med vann for å fjerne alt gjenværende rengjøringsmiddel og tørke klokken med en myk, absorberende klut. Når du vasker metallkomponenter må urkassen pakkes inn i plastfolie, slik at den ikke kommer i kontakt med rengjøringsmiddelet eller såpen.