CASIO ClassPad

Q7
Hvordan sier jeg opp et månedlig abonnement?  (på iOS-enheter)
A7
Du kan si det opp ved å bruke følgende metode.
iOS-versjon

iPhone, iPad:
1. Velg Innstillinger > iTunes & App Store.
2. Trykk på Apple-ID-en øverst på skjermen.
3. Trykk på Vis Apple-ID.
4. Trykk på abonnementet du vil administrere.
5. Trykk på CASIO ClassPad.
6. Trykk på Si opp abonnement for å si opp abonnementet. Hvis du sier opp abonnementet, avsluttes det på slutten av den inneværende fakturaperioden.

Prosedyre på PC:
1. Åpne iTunes.
2. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Vis konto.
3. Rull ned til delen Innstillinger.
4. Klikk på Administrer til høyre for Abonnementer.
5. Klikk på Si opp abonnement for å si opp abonnementet. Hvis du sier opp abonnementet, avsluttes det på slutten av den inneværende fakturaperioden.
6. Klikk på Rediger til høyre for det abonnementet du vil administrere.