CASIO ClassPad

Q6
Hva er CASIO ClassPad?
A6
ClassPad er en CASIO-kalkulatorapp som er utstyrt med mange gode funksjoner til matematikkstudier.  Med denne kan du utføre komplekse beregninger, tegne grafer og bruke et CAS-system (Computer Algebra System) for å studere matematikk og løse problemer.  Den har det samme brukergrensesnittet som en håndholdt ClassPad, et verktøy som brukes i klasserom over hele verden.

Du må ha et månedlig abonnement for å kunne bruke alle funksjonene til ClassPad.
Se her for å få ytterligere informasjon (engelsk).