Om ClassPad

Q2
Hvordan kan jeg spare batteri på ClassPad?
A2
Du kan spare batteri på ClassPad ved å følge én eller begge av følgende prosedyrer.

1. ClassPad har en gjenopptaksfunksjon som husker statusen når du slår den av og gjenoppretter samme status neste gang du slår på ClassPad. Gjenopptaksfunksjonen krever strøm for å fungere, og det betyr at det forbrukes noe strøm selv når ClassPad er slått av. Strømsparingsmodus lar deg velge hvor lenge gjenopptaksfunksjonen skal være på etter at du har slått av ClassPad-enheten. Når tidsgrensen er nådd, deaktiveres gjenopptaksfunksjonen.

2. Under USB-forbindelsen til PC-en får ClassPad strøm fra USB-porten til PC-en. En fysisk forbindelse med en PC som er i drift, er nok til å gi ClassPad strøm. En programvareforbindelse via ClassPad Manager eller andre programmer er ikke nødvendig.

Tips: For å spare batteri bør du koble ClassPad til en PC som er i drift hvis mulig.