Skyvebryter

Q1
Hva bruker man skyvebryteren til?
A1
F: Flytende desimal

CUT: Verdiene reduseres til det antall desimalplasser som er spesifisert av den aktuelle innstillingen for desimalplassvelgeren

UP: Verdiene rundes opp til det antall desimalplasser som er spesifisert av innstillingen for desimalplassvelgeren

5/4: Verdiene rundes av (0, 1, 2, 3, 4 rundes ned; 5, 6, 7, 8, 9 rundes opp) til det antall desimalplasser som er spesifisert av innstillingen for desimalplassvelgeren

4,3,2,1,0: Angir antall desimalplasser som 4,3,2,1,0

ADD2: To desimalplasser antas for inntastinger og resultater av alle subtraksjonsoperasjoner. Ved å taste inn 2 resulterer bare i en verdi på 0,02 for inntastingen. Hvis du bruker .-tasten under inntastingen av en verdi, inkluderes desimaltegnet på plassen du spesifiserer. Denne modusen har ingen effekt på multiplikasjons- og divisjonsoperasjoner.