Slik endrer du valutakursen på DF-320TM eller MS-300M.
A4
Disse kalkulatorene bruker en litt annet fremgangsmåte enn andre Casio-kalkulatorer. Man kan registrere opptil sju vekslingskurser. Hver enkelt har et navn, f.eks. € -> $. Kursen som du spesifiserer her er fra den første valutaen til den andre, men vekslingen kan gjøres begge veier. For eksempel: Hvis du ønsker å legge inn en vekslingskurs på 1 euro til 0,93 USS, gjør du det slik (vi bruker C1 for euro og C2 for USD):
1. Trykk på [AC].
2. Hold inne [RATE SET/%] i omtrent to sekunder til SET vises.
3. Trykk på [C2] for å velge valuta 2.
4. Trykk på [+] gjentatte ganger for å velge valutanavn (f.eks. €->$).
5. Tast inn vekslingskursen (0,93), og trykk så på [RATE SET/%] for å lagre den i minnet.