Utregning

Q5
Slik endrer du valutakursen.
A5
Når du trykker på [M/EX]-tasten, bytter den mellom vekslingsmodus og minnemodus. Når du ser EXCH på skjermen, er den i vekslingsmodus. C1, C2 og C3 er tre vekslingskurser. C1 er valutaen til hjemlandet ditt, og derfor er den alltid angitt som 1. C2 og C3 er kursen for to andre land, som du kan endre. For eksempel: Hvis du vil legge inn en vekslingskurs på 1 $ til 0,95 euro, gjør du det på følgende måte (vi bruker C1 for USD og C2 for euro):
1. Trykk på [AC].
2. Hold inne [SET/%] i omtrent to sekunder til SET vises.
3. Trykk på [C2] for å velge valuta 2.
4. Tast inn vekslingskursen (0,95), og trykk deretter på [SET/%] for å lagre den i minnet.
Du kan når som helst sjekke hvilken kurs som er lagt inn ved å trykke på [AC] og så på [C2].

Hvor nyttig var denne informasjonen?

SEND