Slik utfører du valutaveksling.
A2
1. Trykk på [M/EX] for å veksle mellom vekslingsmodus og minnemodus.
2. EXCH-indikatoren på skjermen viser at kalkulatoren er i vekslingsmodus.

• Legge inn vekslingskurser
Valuta 1 [C1] er valutaen til hjemlandet ditt, og derfor er den alltid angitt som 1.
Valuta 2 [C2] og valuta 3 [C3] er for valutaer fra to andre land, og du kan endre disse kursene når det passer.
Noen modeller har en ekstra vekslingskurs som kalles valuta 4 [C4], og denne kursen kan også endres.

Eksempel:
For å legge inn vekslingskurs 1 USD ([C1] hjemlandsvaluta) = 0,95 EUR for valuta 2 ([C2])
Trykk på [AC], og hold inne [%] i omtrent to sekunder. Tast så inn [C2] 0,95 [%].

Bruk [C1] og [C2] over, og veksle 95 EUR til USD.
Trykk på [AC], og tast så inn 95 [C2] [C1].

Bruk [C1] og [C2] over, og veksle 100 USD til EUR.
Trykk på [AC], og angi 100 [C1] [C2].

*Du kan sjekke den kursen som er lagt inn ved å trykke på [AC] og deretter på [C2]

*Noen modeller har en [C/AC]-tast istedenfor separate [C]- og [AC]-taster. På disse modellene trykker du på [C/AC] en gang for å utføre [C]-operasjonen eller to ganger for å utføre [AC]-operasjonen.