Klokker

Har du behov for å vite hvordan noe fungerer, men har mistet håndboken?
Du finner noen av håndbøkene her.

Arkiv for klokkemanualer

CASIO framework picture placeholder

Bruk denne siden for å laste ned en kopi av Casio sin klokkemanual i PDF format.

Legg inn den firesifret (eller tresifret) koden for modulen, som står på baksiden av klokken.

Vilkår og betingelser

PDF-dokumenter kan leses med Adobe Reader-programvare.

Viktig!
Det kan hende denne siden er uleselig eller vises feil, avhengig av nettleseren, OS-versjonen og innstillingene du bruker.
Hvis det er tilfelle, må du forsøke en annen nettleser (Chrome, Firefox, ol.)
Vi anbefaler at du laster ned de store PDF-filene som er tilgjengelig fra dette nettstedet, og ser på dem i frakoblet modus.

[ Slik ser du på innholdet i en fil ]
1. Sett musepekeren over koblingen til PDF-filen du vil ha.
2. Klikk på høyre museknapp hvis du kjører Windows.
    Hold nede museknappen Hvis du bruker Macintosh.
3. På menyen som dukker opp, velger du [Lagre som] for å laste filen ned til datamaskinen.
4. Åpne den nedlastede filen for å se på innholdet.