Gebruik van "G-SHOCK Connected-app"

Jun. 2017

De FLIGHT LOG-functie van deze smartphoneapplicatie maakt gebruik van de GPS-metingsfunctie van de smartphone en registreert de locatie. Afhankelijk van het land en de regio, zijn sommige GPS-functies onderhevig aan bepaalde regelgeving, bijv. voor het gebruik van de applicatie in het buitenland, op reis, enz. Houd u aan de wet- en regelgeving van het land en de regio waar u de applicatie gebruikt.

Soms kunnen de FLIGHT LOG-functies niet binnen China worden gebruikt met de huidige versie van deze smartphoneapplicatie.