Lijst met compatibele smartphones (EQB-501/EQB-800/EQB-900)

2. 2018

CASIO WATCH+ is hier gratis verkrijgbaar:
ANDROID-APP VIA Google Play       Downloaden via de App Store
* Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.
* Apple en het Apple-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen App Store is een servicemerk van Apple Inc.

OS-versie

We raden u aan om CASIO WATCH+ op de volgende besturingssystemen te gebruiken.
We kunnen een correcte werking niet garanderen op besturingssystemen die niet hieronder zijn vermeld.
Zelfs als een besturingssysteem compatibel is, dan kan het zo zijn dat een correcte weergave of werking wordt verhinderd door softwareupdates of displayspecificaties.
CASIO WATCH+ kan niet worden gebruikt met de pijltjestoetsen op Android-telefoons.

⋅ iOS 10 of later.
⋅ Android 6.0 of later.

* Alleen op smartphones met Bluetooth.