Lijst met compatibele smartphones (EQB-500/510, ECB-500)

7. 2017

CASIO WATCH+ is hier gratis verkrijgbaar:
ANDROID-APP VIA Google Play       Downloaden via de App Store
* Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.
* Apple en het Apple-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen App Store is een servicemerk van Apple Inc.

Bevestigde telefoons

Een correcte werking is bevestigd voor de telefoons die hieronder zijn vermeld. Wij raden het gebruik van deze telefoonmodellen aan. Een correcte werking is niet gegarandeerd voor telefoons die niet hieronder zijn vermeld. We voegen meer telefoonmodellen toe zodra een correcte werking is bevestigd.

Zelfs als een specifiek telefoonmodel is bevestigd, kan het zo zijn dat een correcte weergave en/of werking wordt verhinderd door een telefoonsoftwareupdate, een Android OS-update of andere factoren. We stellen nieuws over de oorzaken van incompatibiliteit en andere operationele problemen beschikbaar op de CASIO-website.
Merk Apparaatnaam OS-versie
Apple
iPhone X iOS 11
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7 iOS 10 - 11
iPhone 7 Plus
iPhone SE
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 5s
iPhone 5c iOS 9 - 10
iPhone 5
iPhone 4s iOS 9 - 9.3
Samsung Galaxy S8 Android 7.0
Galaxy S8+
Galaxy S7 edge Android 6.0 - 7.0
Galaxy S7
Galaxy A8 Android 5.1
Galaxy S6 edge+ Android 6.0 - 7.0
Galaxy Note5 Android 5.1 - 6.0
Galaxy S6 edge Android 6.0 - 7.0
Galaxy S6
GALAXY Note4 Android 5.0 - 5.1
Galaxy S5 Active Android 5.0
Galaxy Note Edge
GALAXY S5 Android 4.4 - 5.0
GALAXY S4 Android 4.3 - 5.0
GALAXY Note3
  • De beschikbaarheid en werking van Mobile Link-functies zijn afhankelijk van de specificaties van uw smartphone en de diensten die in elk land worden geleverd door de telecommunicatieproviders.
  • Voor een verbinding met een iPhone, iPad en iPod touch dient u de CASIO WATCH+-app te downloaden via de App Store.
  • Voor een verbinding met GALAXY-apparaten dient u de CASIO WATCH+-app te downloaden via Google Play.
  • Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk of handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc.
  • iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.
  • GALAXY Note en GALAXY S zijn geregistreerde handelsmerken van Samsung Electronics Co., Ltd.
  • Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.