Over functies en prestaties

V10
Is het horloge bestand tegen hoge temperaturen?
A10
• Leg uw horloge nooit op het dashboard van een auto, in de buurt van een verwarmingstoestel of op een andere plaats die wordt blootgesteld aan zeer hoge temperaturen. Leg uw horloge evenmin op plaatsen waar het aan zeer lage temperaturen wordt blootgesteld. Extreme temperaturen kunnen de tijdweergave van uw horloge beïnvloeden of tot storingen of defecten leiden.

• Wanneer u uw horloge gedurende lange tijd opbergt of gebruikt op een plek die warmer is dan 60 °C, dan kan dit tot problemen met het LCD-scherm leiden. Het LCD-scherm kan moeilijker leesbaar zijn bij temperaturen lager dan 0 °C en hoger dan 40 °C.