Activatie

V3
Wat is het verschil tussen de fx-CG Manager PLUS en de fx-CG Manager PLUS Subscription?
A3
Er zijn drie Software van fx-CG10 / 20-serie producten, afhankelijk van het besturingssysteem versie.

fx-CG Manager PLUS:
  Deze software wordt geleverd met het besturingssysteem Ver 2.00 op een CD-ROM.

fx-CG Manager PLUS Subscription [fx-CG10 / 20 / 20CN] voor Windows:
fx-CG Manager PLUS Subscription [fx-CG10 / 20] voor macOS:
  Deze software wordt geleverd met het besturingssysteem Ver2.02 later, en ondersteunt activering.
  Als u een licentie wilt verifiëren, moet u de License Code verkrijgen en op de aangegeven plek invoeren.
  Meer informatie vindt u hier.

fx-CG Manager PLUS Subscription [fx-CG50 / fx-CG50AU / GRAPH90+ E]:
  Deze software ondersteunt activering.
  Als u een licentie wilt verifiëren, moet u de License Code verkrijgen en op de aangegeven plek invoeren.
  Meer informatie vindt u hier.

Hoe nuttig was deze informatie?

VERZENDEN