Activatie

V7
Waarom wordt de foutmelding "Online activering kan niet worden voltooid" weergegeven?
A7
Dit bericht verschijnt wanneer de verbinding met de online server om de een of andere reden niet mogelijk is.

Vereiste actie:
・Indien u verbinding met internet hebt (en u kunt http://edu.casio.com/ bereiken)
     Volg de instructies in de dialoogvensters van de software om de activatie uit te voeren.

・Indien u geen verbinding met internet hebt
     Voer de activatie uit volgens de activatiehandleiding onder 'Offline activeren', in het gedeelte 'Een computer (Computer A) activeren die niet verbonden is met internet'.