ClassWiz-serie

V3
Kan ik technische symbolen invoeren en weergeven?
En wat is het verschil tussen technische symbolen en de toets [ENG]?
A3
Onderstaande ClassWiz-modellen ondersteunen de invoer en weergave van technische symbolen.
fx-991EX, fx-570EX, fx-991CN X, fx-570AR X, fx-991AR X
 ・Voorbeeld: 500k invoeren
  Bewerking:
    1. [5][0][0]
    2. Druk op [OPTN] [3] (Engineer Symbol).
    3. [6](k)

Om technische notatie voor resultaten in te stellen, selecteert u "Aan" voor de instelling "Technische symbolen weergeven" in het SETUP-scherm.
Hierdoor wordt het symbool "E" op het scherm weergegeven.

Bewerking:
    1. Druk op [SHIFT] [MENU] (SETUP) [4] (Engineer Symbol).
    2. Druk op [1] en selecteer "Aan" voor de instelling "Technische symbolen weergeven".

De toets [ENG] past de exponent van een resultaat aan met een kracht van 10^3.