fx-ESPLUS-serie / fx-ES-serie

V4
De rekenmachine geeft de resultaten als een breuk weer.
A4
1. Als het resultaat van de bewerking wordt weergegeven, drukt u op de knop [S<=>D] (zie de volgende afbeelding). De breuk wordt gewijzigd in een decimaal getal. Met deze knop kunt u wisselen tussen decimaal getal en breuk.
2. Nadat u de bewerking hebt ingevoerd, drukt u op de [SHIFT]-toets gevolgd door [=] in plaats van de toets [=].
3. Wijzig de rekenmachinemodus van "MathIO" in "LineIO" door op de [SHIFT]-toets en de [MODE]-toets te drukken en vervolgens het getal [2] voor "LineIO" in te voeren. In de modus "LineIO" wordt het resultaat ven een bewerking altijd weergegeven als een decimaal getal.
Opmerking: als u π of een vermenigvuldiger ervan invoert en vervolgens op de [=]-toets drukt, is het resultaat weer π of een vermenigvuldiger ervan. Aan de hand van bovenstaande stappen kunt u het resultaat wijzigen in een decimale waarde.