Horloges

Horloge handleidingenarchief

CASIO framework picture placeholder

Gebruik deze pagina om een kopie van de CASIO horologe handleidingen in PDF formaat te downloaden.

Om de handleiding te downloaden, vult u onderstaand het 4-cijferig (of 3-cijferig) nummer in van de module van uw horloge. Het module nummer kunt u vinden op de achterzijde van uw horloge.

Voorwaarden en bepalingen

Portable Document Format (PDF) documenten kunnen worden gelezen met behulp van Adobe Acrobat Reader software.

Belangrijk!
Deze pagina is mogelijk onleesbaar of wordt mogelijk afhankelijk van uw browser, besturingssysteemversie en instellingen verkeerd weergegeven.
Probeer in dit geval een andere browser (Chrome, Firefox, etc.)
We adviseren om de grote PDF-bestanden op deze website te downloaden en offline te bekijken.

[ De inhoud van een bestand bekijken ]
1. Plaats uw muisaanwijzer boven de koppeling naar het PDF-bestand dat u wilt downloaden.
2. Klik met de rechtermuisknop op de koppeling als u een besturingssysteem van Windows gebruikt.
    Als u een besturingssysteem van Macintosh gebruikt, houd de muisknop dan ingedrukt.
3. Er wordt een menu weergegeven. Klik op Opslaan als om het bestand naar uw computer te downloaden.
4. Open het gedownloade bestand om de inhoud te bekijken.