Virhe

Q1
Numeroiden summaamisen jälkeen näytössä näkyy "E" tai "P". Miten toimitaan?
A1
Tarkista ensin laitteen paristot ja ettei tulostimessa ole paperitukosta.
Jos molemmat ovat kunnossa, tyhjennä muistipuskurit painamalla [CA] (tai [AC]) -näppäintä 20 kertaa "Print" (tulostus) -tilassa. Tee muutamia testilaskelmia, ja jos ongelma ei ole ratkennut, paina [CA]-näppäintä uudelleen 20 kertaa.
Jos ongelma ei ratkea vieläkään, laskin saattaa vaatia huoltoa.